Landsbyhistorier.dk

Gunnar Madsen – Tatol

Gunnar Madsen (Tatol) var også en af byens kendte personer. Han havde en bil, som han lejede ud uden fører. Han kørte også for folk, selv om det ikke var helt lovligt, da han ikke havde nogen bevilling, men det tog Gunnar ikke så tungt. Han var heller ikke så dyr. Engang min svigermor skulle besøge os, hvor jeg ikke selv kunne hente hende ved færgen, gik jeg ned til Gunnar og spurgte, om han ville, “jo, hvis du er interreseret vil jeg godt”. Jeg ville også betale og spurgte, hvad det kostede. “Det kommer an på, hvad hun vejer”, svarede Gunnar.

Skorstenen ved det Gl. mejeri skulle sprænges af hjemmeværnet, og det skulle vi selvfølgelig overvære. Jeg stod sammen med Gunnar og et par ældre damer, som spurgte ham, hvorfor der var lagt halm ud. ”Jo“, sagde han, ”det er fordi, den skal bruges igen”.

Gunnar holdt duer, og han kunne ikke tåle at se en kat i sin have, da den jagtede duerne. Så hvis han så en kat, tog han sit jagtgevær, lukkede køkkenvinduet op, hvorfra han skød katten.
Men engang gik det galt, nogle af haglene fra skuddet, ramte en sten, de slog tilbage og ramte en dame, som lå og vaskede en trappe ved naboen, i bagdelen, Gunnar måtte køre hende til Nyborg Sygehus for at få haglene pillet ud. Historien er god nok, har jeg fået af vide af hans kone Grethe.

Gunnar havde ishus, hvor unge opholdt sig meget om sommeren, Ejner og jeg opdagede en aften efter han havde lukket, at han havde damebesøg, Ejner fik den gode ide at binde et reb omkring Ishuset, Gunnar kom først ud, da hans mor ikke kunne forstå at han ikke kom ind.

         

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du kommentarer ti historien eller andres kommentarer?
Så send gerne dine kommentarer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag notifikationer via e-mail, hvis andre kommenterer på historien. Du kan også abonnere, uden at kommentere.