Tonny Nordal

Landsbyhistorier.dk er et privat initiativ, og ejet af Tonny Nordal.

Jeg vil gerne opfordre folk med en baggrund i landsbyer, eller i landsbysamfund, til at fortælle deres historier eller enkeltvise erindringer. En historie som kan belyse en tidsperiode, en kultur, livet i det nære samfund, typisk en given landsby, man har været en del af.

Der kan også fortælles om spændende anekdoter, eller dramatiske højdepunkter, fra landsbyens historie, men også om helt dagligdags begivenheder og gøremål, sagn, røverhistorier eller om lokale skikke, som netop denne landsby har fulgt, måske som den eneste i landet.

Tidligere generationers overleveringer er også velkomne, og det er derfor vigtigt, at erindringerne dateres og at perioden for et længere tidsforløb bliver oplyst.

Når man indsender en historie fra en landsby, sætter redaktionen den på hjemmesiden, efter at have sikret sig, at historien passer ind i den overordnede sammenhæng.

Billeder der kan supplere det indsendte materiale, er selvfølgelig også meget velkomne.

Der er fra min side lagt stor vægt på, at hjemmesiden er brugervenlig for interesserede der søger oplysninger, så alt er præsenteret på en let forståelig måde. Bynavne og steder er anført i alfabetisk orden.

Vi glæder os til at høre netop din historie, så klik på knappen til højre og fortæl din historie nu!

Information om Landsbyhistorier.dk

– Domænenavn: http:/www.landsbyhistorier.dk
– Facebook: http://facebook.com/landsbyhistorier
– Twitter: http://twitter.com/landsbyhist

Adresse:
Elver Alle 26 st tv
3400 Hillerød
E-mail: redaktion(#)landsbyhistorier.dk – erstat (#) med @
Telefon: +45 30 17 36 61 (bedst ml. 15-17)