Fortæl din historie

Indsendelse af din historie kan ske på tre måder, som er skitseret nedenfor. OBS! Du skal dog være opmærksom på, at indeholder historien billeder, kan det kun ske ved at indsende et dokument som en vedhæftet fil.

1. Du kan benytte formularen nedenfor, hvor du således kan skrive til os direkte via Internettet. Her er det også muligt at vedhæfte et dokument, hvis du allerede har historien i elektronisk form.

2. Du kan sende historier elektronisk, enten som mail eller eksempelvis word-dokument. Du skal sende historien til følgende e-mail: redaktion#landsbyhistorier.dk – erstat # med @.

3. Det er også muligt at skrive historien på papir og sende den til os. Vi vil så hurtigt som muligt renskrive historien og gøre den tilgængelig på disse sider. Historien skal i så fald sendes til: Landsbyhistorier, Elver Alle 26 st tv, 3400 Hillerød.

Landsbyhistorier.dk er baseret på frivillig arbejde, og foretrækker derfor, at henvendelser sker via vores kontaktformular. Vi bestræber os på, i videst muligt omfang, at besvare alle henvendelser indenfor 2-3 dage.

* ) indikerer at feltet der skal udfyldes

Tilladte filtyper: doc,docx,pdf,txt.
Max filstørrelse: 2mb.

Fortrolighedspolitik

Ingen information om besøgende på vores hjemmeside, uanset hvordan denne information opsamles, vil nogen sinde af Landsbyhistorier.dk på nogen måde blive videresolgt, lejet ud eller videregivet til tredjemand.

De indsamlede oplysninger registreres hos Landsbyhistorier.dk. Vi er således ansvarlig for både indsamling og behandling af data. Alle henvendelser vedrørende dine oplysninger skal rettes til Landsbyhistorier.dk.