Ansvar og indhold

Hjemmesiden og dens information stilles til rådighed som en service, som det er og forefindes uden nogen form for ansvar. Der tages forbehold for fejl, manglende information m.v.

Landsbyhistorier.dk forbeholder sig retten til på ethvert givet tidspunkt at ændre indholdet eller stoppe med at levere adgang til det. Landsbyhistorier.dk accepterer at du kigger på denne hjemmeside via en computer eller udskriver uddrag af disse sider til personlig brug. Ligeledes accepteres det, at du linker til forsiden eller undersider på hjemmesiden og benytter citater fra indholdet som link tekst, så længe linket indeholder en kildeangivelse tilbage til det oprindelige indhold.

Hvem står bag?

Landsbyhistorier.dk er et privat initiativ, drevet og ejet af Tonny Nordal. Derudover er flere personer tilknyttet, som hjælper med korrekturlæsning og opsætning af hjemmeside samt med gennemgang af de indsendte historier.

Ophavsret

Ophavsretten til historierne på Landsbyhistorier.dk tilhører forfatteren af den pågældende historie. Teksterne må ikke gengives uden tilladelse fra forfatteren. Det er tilladt at linke til alt materiale på denne hjemmeside.

Landsbyhistorier.dk forbeholder sig retten til at benytte historier, eller dele heraf, inklusive billedmateriale indsendt med historierne, til pressemeddelelser, artikler eller anden kendskabsfremmende aktivitet. Dette kan ske uden forudgående forespørgsel til forfattere, eller andre bidragydere, så længe det kun vedrører Landsbyhistorier.dk og tilsvarende sider skabt af indehaveren, og idéen med disse hjemmesider.

Såfremt nogen ønsker at gøre ophavsrettigheder gældende mht. billeder, bragt på denne side, bedes henvendelse rettet til Landsbyhisitorier.dk.

Fortrolighedspolitik

Ingen information om besøgende på vores hjemmeside, uanset hvordan denne information opsamles, vil nogen sinde af Landsbyhistorier.dk på nogen måde blive videresolgt, lejet ud eller videregivet til tredjemand.

De indsamlede oplysninger registreres hos Landsbyhistorier.dk. Vi er således ansvarlig for både indsamling og behandling af data. Alle henvendelser vedrørende dine oplysninger skal rettes til Landsbyhistorier.dk.

Ændringer

Landsbyhistorier.dk forbeholder sig retten til til enhver tid at ændre de på denne side oplyste betingelser, med eller uden varsel. Ændringer vil blive reflekteret på denne side eller på anden vis gjort opmærksom på.