Nyhedsbrev – August 2012

Vi er klart med nyt udseende Igennem sommerperioden er der typisk ikke den store aktivitet blandt vore besøgende på Landsbyhistorier.dk. Dog har der været enkelte der har sendt historier, og nogle kommentarer. Dette er vi selvfølgelig utroligt glade for. Vi har dog ikke fået opdateret disse endnu, og det er der en god grund til. Vi har nemlig brugt sommeren til at lave et helt nyt layout, som er mere tidssvarende. Vi forventer at hjemmesiden kan være lidt ustabil i de kommende dage, mens den blive opdateret. Det er en lidt tung proces, idet der som bekendt er mange sider efterhånden. Alle historier der er sendt ind før sommer, og i sommerperioden, bliver opdateret som en del af denne overgang til det nye udseende.

Vi håber i vil tage godt imod dette nye udseende, og glæder os til at høre fra jer med flere nye historier m.m.

Nye historier på siden

Vi har dog som en del af ovenstående omlægning, opdateret siden med de nyeste historier der var sendt til os. Nedenstående er et udpluk af de nyeste historier, som er blevet opdateret sideløbende med omlægningen. Listen herunder henviser til historierne på hjemmesiden.

Positive planer i Horsens
Vi faldt over denne nyhed på Horsens kommunes hjemmeside. Det viser at der er interesse for landsbyerne, og sågar nogle der er villige til at gøre noget for at sikre deres overlevelse. Vi skal ikke gøre os til dommere for det aktuelle forslag, men vi synes det lyder positivt at et mangeårigt samarbejde mellem forskellige interesseorganisationer nu har mulighed for at bære frugt. Læs mere om denne nyhed på Horsens kommune hjemmeside. Læs nyheden her.

Interessante links – med fokus på andre landsbyrelaterede sider.

Sponsorater
Vi er meget glade for at kunne fortælle, at vi nu har en person tilknyttet Landsbyhistorier.dk, som skal arbejde med at få nogle sponsorater i hus. Ingrid Breitung har mange års erfaring med kommunikation rettet mod større virksomheder. Vi har derfor i forbindelse med det nye layout på hjemmesiden, lagt lidt vægt på sponsormuligheder, således at vi kan blive attraktive for disse virksomheder. Det har hele tiden været et stort fokus at øge kendskabet til Landsbyhistorier.dk, og med dette er vi overbevist om at mulighederne er tilstede. Forestil jer en hjemmeside med mere end 1000 historier, hvilket vi mener er muligt allerede i år, hvis vi kan benytte disse sponsorater til at øge kendskabet til siden. Vi er spændte, og glæder os til at fortælle hvordan det går i næste nyhedsbrev.
Bare en tanke…
hvis nu alle der modtager dette nyhedsbrev sendte en historie, og måske fik en ven, eller et familiemedlem til at gøre det samme – så ville vi være langt over 1000 historier. Der skal såmænd ikke så meget til – bare en tanke!

Genbrug den gamle PC, gør den seniorvenlig!

Vi indledt et samarbejde med firmaet LetNet, som laver et program der gør det muligt at forvandle en ganske almindelig computer, til en seniorvenlig computer. Vi synes det giver en fantastisk mulighed for at genbruge gamle computere, og samtidig få vore seniorer i gang med alt det her Internet osv. Der er ingen tvivl om at kravene fra det offentlige, fra bankerne og mange andre bliver større og større omkring brugen af computere. Med LetNet 2 programmet er det nu muligt at komme i gang for meget små penge, og se om det ikke kunne være en måde at åbne døren til dette univers for en del seniorer.

Det var hvad vi havde valgt at bringe i denne omgang. Vi ønsker alle et glædeligt efterår og ser frem til at høre fra mange flere om livet i de danske landsbyer. Vi vil gerne endnu en gang benytte lejligheden til at takke alle der har bidraget med historier, fortællinger, kommentarer og konstruktiv kritik.

Husk at Landsbyhistorier.dk kan være lidt ustabil i de kommende dage, så hav lidt tålmodighed med os :-).

Det var hvad vi havde valgt at bringe i denne omgang. Vi ønsker alle et glædeligt efterår og ser frem til at høre fra mange flere om livet i de danske landsbyer. Vi vil gerne endnu en gang benytte lejligheden til at takke alle der har bidraget med historier, fortællinger, kommentarer og konstruktiv kritik.

Mange hilsner,
Tonny Nordal

Landsbyhistorier.dk